Offertes vergelijken? Geld besparen!

Op deze pagina vind u het offertesysteem dat wij u aanbieden. U kunt door onderstaand formulier in te vullen meerdere binnenhuisarchitecten vergelijken op prijs.

Uitleg offertesysteem

Het offertesysteem werkt simpel. Wel belangrijk is om alle gegevens goed in te vullen, hierbij zijn uw telefoonnummer (kosteloze sms) en e-mailadres erg belangrijk. Onze partner verifieert nadat u het offerteformulier heeft ingevuld via uw contactgegevens of alles in de aanvraag klopt. Zodra uw gegevens goed in het systeem staan worden ze doorgestuurd naar het netwerk met geïnteresseerde firma’s.

Aan de hand van de door u ingevulde opdrachtgegevens reageren geïnteresseerde firma’s die werkzaam zijn in uw omgeving. Dit kunnen binnenhuisarchitecten (ook werkzaam onder de noemer: interieurarchitect), ontwerpbureaus, interieurstylisten of andere interieurspecialisten zijn die voor u de opdracht willen aannemen.

Concurrerende firma’s, scherpere prijs voor u

Doordat er altijd meerder firma’s reageren op uw opdracht ontstaat er concurrentie. Hierdoor zetten de binnenhuisarchitecten hun scherpste prijs / uurtarief in om voor u aan de slag te mogen gaan.

Voordelen offertes vergelijken

  • Voor u geheel kosteloos
  • Geen verplichtingen, ook niet na de offerteaanvraag
  • Scherpe prijs / uurtarief van binnenhuisarchitecten
  • Meerdere prijzen vergelijken
  • Snelle reacties

Begin met vergelijken

Heeft u nog vragen?

Is er iets niet duidelijk en heeft u een vraag? Neem contact met ons via ons contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Wij doen alles wat in onze macht ligt om uw gegevens te beveiligen.